شله زرد

یکی از پیش غذاهایی که توی ماه رمضون خیلی پرطرفداره و از قدیم سر سفره افطار بوده و یه جورایی جزو سنت دیرینمونه همین شله زرده دلبره😍


📌مواد لازم👇🏻
برنج نیم دانه ۲ پیمانه
آب ۱۴ پیمانه
زعفران خشک ۱ق.چ پر
شکر سه ونیم پیمانه
خلال بادام۳/۴ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱ق.چ
گلاب۳/۴ پیمانه

ابتدا برنجو میشوریم و ۵ساعت میذاریم با آب خیس بخوره. خلال بادام رو هم با آب خیس میکنیم و کنار میذاریم. زعفرونم روی یخ میریزیم و میذاریم کنار تا رنگ بندازه. (برای خیس کردن هردوی اینها از گلاب هم میتونید استفاده کنید)
بعد برنجو با ۷ یا ۸ برابر آب میذاریم یک ساعت ونیم تا دو ساعت بپزه بعد زعفرونو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کاملا به خورد برنج بره…

🕳️حرارت گاز طی پخت باید کم باشه تا مواد ته نگیره….شکر رو میریزیم وقتی تو مواد حل شد نوبت اضافه کردن خلال بادام، کره، گلاب و پودر هل هست…

🕳️اگر پودر هل ندارید ۵تا دونه هلو با آب جوش بذارید دم بکشه بعد از صافی رد کنید و آبشو به مواد اضافه کنید …خوب هم میزنیم و رو در قابلمه دم کنی میذاریم و نیم ساعت دیگه زمان میدیم تا کاملا جا بیفته…

🕳️با اضافه کردن کره و دم کردنش شله زرد بعد از خنک شدن آب نمیندازه…

🕳️دقت کنید با پیمانه ای که برنجو اندازه کردید بقیه موادم با همون پیمانه باشه…
شله زردمون به همین راحتی آماده شد با پودر دارچین و گل محمدی و خلال تزئینش کردیم🥰

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *